Home / Wie ben ik?

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Elaine Jewelry Designs Self Portrait

Mijn naam is Elaine. Ik ontwerp sieraden met edelstenen en hoog kwaliteit metalen en edelmetalen. Ik werk meestal met metaal draad door het omwikkelen en weven van deze draad om edelstenen en kristalen. Deze techniek bleek duizenden jaren oud te zijn. Het is mijn favoriete techniek. Met edelstenen heb ik een speciale band. Ze stralen energie en genezing krachten. Mijn ontwerpen zijn uniek. Geen massieve productie sieraden lijken op deze techniek. Als je een van mijn sieraden draagt gaat iedereen merken dat je iets bijzonder aan hebt.

Naast het ontwerpen van unieke handgemaakte sieraden verzorg ik ook cursussen en workshops, waarin je zelf sieraden leert te ontwerpen en te maken.

Mijn sieraden zijn heel uniek in Nederland. Om mijn sieraden te maken gebruik ik hoog kwaliteit materialen om te zorgen dat mijn klanten lang tevreden blijven. Dat zorgt voor de duurzaamheid van mijn sieraden.

U zult kunnen denken dat dit tot hoge prijzen leidt, maar hier wil ik u als klant aangenaam verrassen. Ook al zijn mijn sieraden uniek en van hoogwaardige materialen vervaardigd, ze blijven zeer betaalbaar!

Natuurlijk kunnen geïnteresseerden kiezen uit de uitgebreide collectie sieraden, die ik al heb gemaakt, echter maak/ontwerp ook sieraden op bestelling.

 

Bezoek mijn online winkel. klik op het knopje hieronder

Wilt u meer weten over mijn sieraden, ontwerpen van uw persoonelijke sieraad, workshops of iets anders? Neem contact met me op via onderstaand formulier.

This post is also available in: enEnglish (Engels)

De waardering van elainesieraden.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close